Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Üretimde yaygın olarak kullanılan iki tip yangın merdiveni vardır: z tipi ve dairesel merdivenler. Z tipi merdivenler çoğu kez çok katlı binalarda yeğleme edilirken dairesel merdivenler azca katlı konutlar derunin daha uygundur.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında ilgi edilmesi gereken unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem maslahatlevinin yitirilmemesi için hem de merdivenin yalnızca amacı derunin kullanılabilmesi kucakin bu unsura ilgi edilmelidir.

l Kötü ızdırapntısını önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman altında kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi esenlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen yapıda yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile günah kırmızııyoruz.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne kadar süre alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Yangınlar kâh o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği üstelik eritebilmektedir. Dosdoğru hulliyatlmış bir yangın kapısı binanın muhtevaindeki yapı sakinlerinin dünyaarı tahliyesini belli süre emin hale getirir.

Yangın kapılarını zahir yakalamak derunin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre duman  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın değiştirilmiş varyasyonları vardır. Buna nüsha şekilde Yangın Çıkış Kapısı bapları kilitli başlamak derunin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu gestalt arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rekabet kabilinden faktörlere bentlı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz yüksek bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceği konusunda hemfikirler.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha etkili mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Bu baplar temel olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup Yangın Kapısı olmadığı, pahaını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yakışır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page