Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yalnız her yerde, özellikle bile büyük binalarda olması kişilerin yaşama kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mamultır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

İçeriden dünyaarı selim itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir yüzının boş olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce alışverişi dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Kapısı taban amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Camlı yangın bapları veya panik barlı yangın kapıları öbür yangın kapısı türleri arasındadır.

Hareketsiz kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması olası yangın ve benzeri acil durumlarda önlem kaplamak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve temel kapıların yüzı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın karınindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz safiha malzeme kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı sinein sac kalınlığı 1.0 mm veya daha ince kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara nail olmak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Fakat kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda bir numara yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması zaruri olarak akseptans edilmektedir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin çıkmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yönlü fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yönlü olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı yangın kapısı açım döneminı kısaltmak ve insanoğluın emeksiz boşaltma olmalarını sağlar.

Yangın bapları; son kerte kredili ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra yaşam alanlarında namına konum bulur. Temel bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra nitelikli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında kapının göstermiş olduğu performansa denetlemelarak testi yaratıcı yerleşmişş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilgili her detaya değindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page